Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Stina - 4 januari 2009 20:07
hälsotest

Ohoj, vikken gammal bild! haha. Dagen började med ett besök i familjens söta lilla torp som köptes i somras. Det finns i Steninge, nära havet och många fina naturreservat. Där finns massor av söta djur, luften är jätte fräsch, skogen och ängarna är fantastiska och  grannarna är så snälla och rara. Det är helt klart den bästa platsen på jorden och tänk där ska jag tillbringa hela våren och sommaren!

Jaja, ville egentligen bara tipsa om en sida med super bra hälsotest. Det finns olika kategorier som motion, mat, alkohol och bla vikt. Det står sedan vad man bör förendra osv.

Ha en trevlig kväll, ska kolla på Mean girls nu, den är fett bra!


http://www.livsstilstest.se/


Av Stina - 4 januari 2009 07:35
Vegetariska kokböcker

God morgon, sovit gott?

Jag skriver alltid såhär tidigt. Det finns ju knappt nått annat att hitta på, alla sover, det är mörkt och kallt ute, inga affärer har öppet osv. Tänkte bara tipsa om tre suveräna kokböcker, alla vegetariska.

"Gott och grönt - ur Allt om mat" allt jag har testat är superduper gott. Jag älskar den varma linssalladen med getostcreme, majsbrödet, festlasagnen med svamp och bl a. knallgul pennepasta innehållande blomkål, rödlök, saffran, ost, vitlök, nötter mm . Den är inte vegansk så den är inte så krävande då maten innehåller ägg och mjölkprodukter.

 "Grön i köket" är bra för nybörjar vegetarianer och barn. Det finns mycket som liknar vanlig mat som stroganoff och rotfruktspytt. Även denna bok är till för lakto-ovo veg. Den sista boken "Ät dig frisk med grön mat"  är till för veganer så det finns endel ovanliga ingredienser och så. Men det finns mycket gott i den också. Den innehåller många goda dressingar, gröter, sallader mm . Dessutom finns det 55 sidor om kost och träning med intressanta fakta och tips.

Presentation

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vintern med snö, myskänsla och mörker
 Våren med blommor, fåglar och sol
 Sommar med bad, glass och en massa värme
 Höst med regn, färgglada löv och mysstunder med te

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards